KAMİL KOÇ İNDİRİMLİ YOLCULUK İMKANİ,KAMİL KOÇ UCUZ BİLET

KAMİL KOÇ YOL KART HAKKINDA

 < Yolkart Nedir? < Yolkart

YolKart' la Kazançlı Yolculuklar...

Seyahatlerinde Kamil Koç tercih eden yolculara çeşitli avantajlar sunmak üzere Kâmil Koç, YolKart üyelik programını başlatmıştır.

YOLKART üyeliği ücretsizdir. Kâmil Koç’un hizmette mükemmeli arayan anlayışının son halkası olan YOLKART, sizi yolculuk avantajları dünyasına davet ediyor. Seyahat ettikçe kazandıran YOLKART’la yolculuklar artık çok daha ekonomik olacak...

 kaYolKart Üyesi Olmak Çok Kolay

Kâmil Koç Yolkart üyesi olmak istiyorsanız yapacağınız işlem çok basit. Size en yakın Kâmil Koç YolKart başvuru noktasına giderek veya online başvuru formunu doldurarak üye olabilirsiniz.

YolKart üyeliği ile başlayan avantajlarınızın ilk adımında gerçekleştirdiğiniz her seyahatin ardından KâmilKoçPuan kazanacak; biriken puanlarınız karşılığı ücretsiz yolculuk hakkı elde edeceksiniz. 1 KâmilKoçPuan = 1 YTL'dir.

YolKart seyahat edilen güzergâhın ücretinin %7'sinin KâmilKoçPuan olarak biriktirildiği ve biriken bu puanlarla ücretsiz seyahat etme imkânı sağlayan müşteri kartıdır. Ayrıca yolkart ile alınan biletlerde indirim uygulanır.

Kişiye özel olan YolKart' ta biriken puanlarla ücretsiz seyahat etme hakkı yalnızca kart sahibine aittir.

Kazanılan her bir KâmilKoçPuan’ın kazanıldığı tarihten itibaren kullanım süresi 365 gündür. 365 günlük kullanım süresi içinde kullanılmayan puanlar hesaplamaya dahil edilmez ve sistem tarafından otomatik olarak iptal edilir.
Dilerseniz EK YOLKART talep ederek ASIL YOLKART sahibinin hesabına KâmilKoçPuan kazandırabilir veya tüm tanıdıklarınızı EK YOLKART sahibi yaparak onların yapacağı seyahatlerden kendiniz KâmilKoçPuan kazanabilirsiniz.
 **kamil koç sitesinden alınmıştır