METRO SUİT OTOBÜS ÖZELLİKLERİ ,METRO SUİT OTOBÜS

Yolcularımıza Uçak, Hızlı Tren ve benzeri yolcu taşımacılığında kullanılan araçlardan daha konforlu ve daha rahat hizmet verebilmek amacı ile son teknoloji eğlence sistemleri ile donatılmış olan Metro Suit araçları artık Türkiye yollarında.

Koltuk aralıkları ve genişlikleri ile sınıfındaki araçlara gore daha üstün bir konfor sunan Metro Suit araçlarında yolcularımız, evlerindeki konfora yolculuklarında da sahip olacaklar.
Tek başına seyahat etmek isteyen yolcularımız için düşünülmüş olan tekli koltuklar veya koltuk genişlikleri arttırılmış ikili koltuklar ile, yolculuklar artık daha rahat geçecek.
Rahatlığı, eğlence ile birleştiren Metro Suit yolculuklarında her koltuğun arkasında bulunan ekranlar ile zamanın nasıl geçtiğini farketmeyeceksiniz.

Metro Suit araçlarda, Atlas Yazılımın Türkiye distribütörü olduğu İnfotek Markasının Seat TV Delüx  Koltuk arkası Multimedya eğlence sistemleri bulunmaktadır. İçinde, 12 ulusal Tv kanalı, 3 adet kapalı devre Video kanalı, 1 adet yol kamerası ve tüm bu özelliklere ek olarak onlarca film ve binlerce müzik barındıran bu eğlence platformu sayesinde tüm yolcularımız kendi zevklerine hitap eden bir yayını mutlaka bulacaktır.
Tüm bu kanalların yanı sıra, cihazlarda bulunan USB girişi sayesinde konuklarımız kendi filmlerini seyredip, kendi müziklerini dinleyebilir, USB destekli cep telefonlarını yine bu sistem sayesinde şarj edip telefonlarının hafızalarındaki resim müzik ve görüntüleri izleyebilirler.

Araçlarda kurulan Dijital anons sistemleri sayesinde Yolcularımıza kalkış, mola ve varış noktaları hakkında dijital platformda bilgi sunulmaktadır.

Araç içi 3G internet Erişimi bulunan Metro Suitler’de yolcularımıza yolculukları boyunca internet erişimi sağlanmaktadır.

Uydu Takip sistemleri yazılımı Metro Turizm’ e özel geliştirilen sistem sayesinde araçlar uydudan anlık olarak takip edilmekte ve yolcularımıza konforun yanı sıra güvenli bir yolculukta sağlanmaktadır.
Keyifli Yolculuklar.